Produkty dla definicja apostille (3)

Monitorowanie Przepływu Objętości

Monitorowanie Przepływu Objętości

Przez monitorowanie przepływu objętości powietrza kontrolowane są przepływy powietrza. Zawierają one czujnik kalorymetryczny w obudowie ochronnej. Zintegrowana jest elektronika oceniająca, przekaźnik wyjściowy, potencjometr regulacyjny oraz diody LED, a także przekaźnik czasowy do pominięcia rozruchu. Monitorowanie przepływu objętości jest dostępne w średnicach przyłączeniowych od 75 do 400 mm. Dostępne są warianty przyłączeniowe flanszowe i mufowe. Standardowo dostępne w materiałach PPs i PVC. Materiały specjalne na życzenie. Dalsze informacje można znaleźć na naszej stronie internetowej lub bezpośrednio na zapytanie.
Antyoksydacja

Antyoksydacja

RoxFox® Ochrona produktów z rozmarynem Produkty mięsne, sosy sałatkowe, delikatesy czy żywność gotowa - niezależnie od tego, co to jest, konsumenci cenią świeże, wizualnie doskonałe jedzenie. Optymalizuj jakość i świeżość swoich produktów z pomocą produktów RoxFox®. Jednocześnie zapewnij stabilność koloru i wybierz maksymalną ochronę produktu. RoxFox® dostępny jest w wariantach rozpuszczalnych w wodzie lub w oleju, a także w wariancie bez E-numeru "N". N dla naturalnych Produkty RoxFox® W-N i O-N mają harmonijny profil smakowy, oferując jednocześnie potencjał antyoksydacyjny. Oprócz wskazania przyprawy lub ekstraktu przyprawowego, nie jest konieczne dalsze oznaczanie przy użyciu RoxFox® W-N i RoxFox® O-N. W związku z tym nie ma potrzeby deklarowania E-numeru zgodnie z niemiecką regulacją dotyczącą dodatków do żywności (ZZulV). Korzyści z RoxFox®: Optymalizacja jakości produktu Optymalna stabilizacja koloru Optymalne rozprowadzenie substancji czynnej Zastosowanie w aplikacjach solankowych Zastosowanie w produktach bogatych w oleje i tłuszcze Zapobiega auto-oksydacji tłuszczu
Antyoksydacja

Antyoksydacja

RoxFox® Ochrona produktów z rozmarynem Produkty mięsne, sosy sałatkowe, delikatesy czy żywność gotowa - cokolwiek to jest, konsumenci cenią świeże, wizualnie doskonałe jedzenie. Optymalizuj jakość i świeżość swoich produktów z pomocą produktów RoxFox®. Jednocześnie zabezpiecz stabilność koloru i wybierz maksymalną ochronę produktu. RoxFox® dostępny jest w wariantach rozpuszczalnych w wodzie lub w oleju, a także w wersji bez dodatków E "N". N dla naturalnych Produkty RoxFox® W-N i O-N mają harmonijny profil smakowy, oferując jednocześnie potencjał antyoksydacyjny. Oprócz wskazania przyprawy lub ekstraktu przyprawowego, nie jest konieczne dalsze oznaczanie przy użyciu RoxFox® W-N i RoxFox® O-N. W związku z tym nie ma potrzeby deklarowania numeru E zgodnie z niemiecką regulacją dotyczącą dodatków do żywności (ZZulV). Korzyści z RoxFox®: Optymalizacja jakości produktu Optymalna stabilizacja koloru Optymalne rozprowadzenie substancji czynnej Zastosowanie w aplikacjach solankowych Zastosowanie w produktach bogatych w oleje i tłuszcze Zapobiega auto-oksydacji tłuszczu